Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 385892
  • 博文数量: 271
  • 博客积分: 285
  • 博客等级: 二等列兵
  • 技术积分: 2696
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2010-03-06 22:04
  • 认证徽章:
个人简介

Linuxer, ex IBMer. GNU https://hmchzb19.github.io/

文章分类

全部博文(271)

文章存档

2018年(41)

2017年(80)

2016年(80)

2015年(58)

2014年(1)

2013年(8)

2012年(3)

发布时间:2017-07-04 11:50:29

SQLite is an embedded open source relationaldatabase (db). It is very portable, easy to use, compact, efficient, and reliable.Being an embedded database it becomes part of the program that hosts it. It isembedded in many popular programs used today. Most use the SQLite C API tointerface with t.........【阅读全文】

阅读(80) | 评论(0) | 转发(0)
给主人留下些什么吧!~~

fireboyz20052010-11-10 18:27

HI, 看到你"http://bbs.chinaunix.net/viewthread.php?tid=1806065"

这里的提问,你是不是在看一本叫《Shell脚本专家指南》的书?我也在阅读,我新手,不如大家交流一下,看到不明白也可以大家一起研究研究。

我的qq是:369035906
或gtalk:jiale.chan@gmail.com

回复  |  举报
留言热议
请登录后留言。

登录 注册