Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 50950
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 17:15:20

  - Kjøpeguide

 
ASICS: "The Runners Choice" - Finne riktig sko
 
Uten tvil verdens fremste kjører merkevare, ASICS har vært å utvikle sportsklær og prestasjonsfremmende joggesko for over et halvt århundre. I den tiden merket har revolusjonert verden av sport og etablert seg som markedsleder i teknisk innovasjon. Som et resultat, kommandoer ASICS en dedikert tilhengerskare blant amatør løpere og elite nivå idrettsutøvere - som alle tror ASICS joggesko er det ideelle valget for hver løper. Men med så mange par å velge mellom, hvordan kan du være sikker på hva slags ASICS er riktig for deg?
 
Lykkelig? Start-Fitness? Er til stede for å ta deg gjennom ASICS line-up, og hjelper deg med å forstå hva som er viktig slik at du enkelt kan bestemme hva slags ASICS er best egnet til løpe behov.
 
Forstå det grunnleggende -? Alle er forskjellig
 
Det første du trenger å vite om joggesko er at alle har ulike behov og krav. Som sådan, må en rekke faktorer tas i betraktning når du bestemmer deg for å kjøpe et par nye joggesko; disse variantene inkluderer vekten din og biomekanikk, overflatene du pleier å kjøre på, og viktigst av alt, den generelle formen på føttene. Tydeligvis disse kriteriene er bred - men du trenger ikke bekymre deg - ASICS har alle baser dekket med et bredt spekter av joggesko designet for å hjelpe hver utøver realisere sitt potensial og nå sine kjører mål.
 
Bryte ned ASICS produktspekter
 
Generelt sett, ASICS dele sine joggesko i tre viktige underkategorier: Stabilitet, Dempet, og Natural - som hver henvender til en annen type løper. Hvilken kategori du faller inn i, og til slutt hva slags sko som passer for deg, vil generelt bli bestemt av din kjører gangart og all-round kjører evne. Det viktigste å få rett, men er å velge sko fra riktig kategori som å kjøpe feil de kan hindre ytelsen og la deg mer utsatt for skader.
 
Stabilitet   
 
Selv ASICS er kjent for innovasjon over hele linja, det er virkelig stabilitet sko som setter det japanske merket fra hverandre. Fra brede strøk til nåde notater, dette er hvor ASICS treffer sine skritt og gjort sine bein - særlig med den legendariske GEL Kayano serie som fortsetter å være standarden som alle andre sko stabilitets blir dømt.
 
Designet for idrettsutøvere som har en tendens til å rulle føttene innover (eller OVER-pronere) som de kjører, stabilitet sko gir en sunn blanding av medial støtte og demping som kombineres for å dempe overflødig pronasjon og motvirke innover roll. Dette fremmer en mer effektiv drift gangart blant milde til moderate overpronators og reduserer risikoen for skader. Ved å eliminere overpronasjon stabilitet sko også hjelpe spre slagkraft mer jevnt gjennom yttersåle som reduserer slitasje og forlenger sko-liv.
 
ASICS tilbyr et utvalg av sko i denne klassen, som alle innlemme en rekke teknologier som er utviklet for å øke bue stabilitet for løpere som trenger større ANTI-pronasjon støtte. Disse teknologiene inkluderer FLUIDRIDE, som gir eksepsjonell bounce-back og støtdempende egenskaper; DYNAMISK DuoMax, som forbedrer støtte på den mediale siden av foten for å hindre overdreven innover rulle; og en dreiekontroll Impact Guidance System, som forbedrer gangart effektivitet blant mild til moderat overpronators.
 
Hovedpoenget med forskjellen mellom Asics sko i denne kategorien, er om de tilbyr DuoMax eller DYNAMISK DuoMax støtte. Den tidligere benytter en dobbel tetthet mellomsåle for å øke stabilitet og støtte, mens den sistnevnte forsterker dette ytelse med et ekstra lag av FLUIDRIDE skum over mellomsåle for å oppmuntre jevnere overganger uten å legge vekt. ASICS også opp hvor mye GEL CUSIONING innlemmet i hver sko som du beveger deg opp prisklasse.
 
   GEL Kayano 21
 
Flaggskipet oppføring i ASICS 'stabilitet sko rekkevidde, er det GEL Kayano 21 de mest avanserte løpesko ASICS noensinne har produsert. Fylt til randen med nye teknologier og utprøvde ASICS funksjoner, er den siste inkarnasjonen av den legendariske GEL-Kayano den perfekte skoen for overpronators jakt etter komfort og støtte over lengre avstander. Med Asics 'signatur GEL demping ENHETER på hæl og forfot, den Kayano 21 bruker også FLUIDRIDE mellomsåle teknologi for å sikre din 26. mil blir så komfortabelt som din først. Hvis du leter etter den beste stabilitet sko på markedet, ser ikke lenger.
 
GT 2000 2
 
GT 2000 to er midtpunktet i ASICS 'stabilitet sko rekkevidde og fungerer som et godt utgangspunkt for alle som er interessert i denne type sko. Det er den nyeste utgaven i ASICS 'enormt populære GT serien og bygger på suksessen til tidligere modeller, og tilbyr alle funksjonene idrettsutøvere har vokst til å elske, men med noen tilpasninger og forbedringer kastet i for godt mål. Kjente oppdateringer på GT 2000 2 inkluderer en lett FLUIDRIDE mellomsåle og DYNAMISK DuoMax støtte, noe som gir enestående medial støtte samtidig hjelpe jevnere overganger mellom mild til moderat overpronators.
 
GT 1000 2
 
Selv om GT 1000 2 er en entry-level sko, det er ingenting entry-level om sin ytelse, og du får en imponerende rekke spec for pengene dine. Du får GEL PUTE på baksiden og forfot for økt komfort og redusert påvirkning bakken, mens standard DuoMax støtte under buen arbeider for å korrigere en OVERPRONATED kjører skride. Det er også en full-lengde VEILEDNING LINE SYSTEM som etablerer en linje av progresjon fra påvirkning til tå-off og arbeider for å forbedre effektiviteten i din skrittlengde.
 
Polstrede løpesko
 
Bygd for løpere med en UNDERPRONATED eller NØYTRAL skride, polstrede joggesko er generelt lettere og har ingen bevegelseskontroll funksjoner som de er ment for idrettsutøvere som trenger minimal pronasjon støtte. Sko som dette er som regel bygget på en buet eller delvis buet plattform for å oppmuntre glatt, men raske overganger og innlemme polstrede innsatser på hælen og forfoten for å forbedre føttene følelse.
 
Som navnet antyder, er demping nøkkelen her som løpere med en UNDERPRONATED eller NØYTRAL skride krever maksimal effekt beskyttelse for å kompensere for det faktum at deres føtter trill ikke mye under påvirkning. Naturlig fot roll (enten innover eller utover) hjelper spre slagkraft gjennom gangart syklus og maksimere støtdemping i hele leggen. Dessverre, løpere som ikke gjør dette naturlig er mer utsatt for støtskader som deres kjører stil er mindre tilgivende og legger større belastning på leddene. Polstrede sko er designet for å bekjempe dette, absorberer støt som ellers ville bli sendt gjennom leddene og ryggraden for å redusere sjansen for støtskader. Denne type sko er ideell for utøvere med høye buer, eller løpere som favoriserer trening på mindre tilgivende flater - som asfalt.
 
ASICS har et utvalg av sko i denne klassen, som alle tilbyr eksepsjonell komfort og god demping courtesy of ASICS 'signatur GEL demping teknologi ...
 
   GEL Kinsei 5
 
Den GEL Kinsei 5 er i forkant av ASICS 'demping kategori, og tilbyr det aller siste innen kjører teknologi. Den introduserer et nytt FLUIDFIT øvre som er istand til strekking i flere retninger på en gang, mens en kombinasjon av diskrete EYESTAYS og en EXOSKELETAL hæl tilveiePeerLess komfort og en adaptiv, hanskelignende form. Silikonbaserte GEL demping ENHETER satt inn på kritiske områder av sålen sikrer også overlegen kjørekomfort og enestående støtdemping; å redusere risikoen for skade og slik at for jevnere overganger gjennom trinn. Denne utgaven av skoen har også et nytt FREMDRIFT Trusstic i sålen, som oppfordrer videre fremdriften og forbedrer din kjører gangart - å hjelpe deg push-off hardere og akselerere raskere.
 
   Gel Nimbus 16
 
  Ideell for utøvere med en nøytral eller UNDERPRONATED strak arm, den Gel Nimbus 16 er den nyeste utgaven i ASICS 'legendariske linje med polstrede joggesko og tilbyr uovertruffen komfort og stabilitet. Skoen parene ASICS 'signatur GEL demping teknologi med deres mest avanserte mellomsåle materialet til dags dato, FLUIDRIDE, som gir overlegen bounce-back og eksepsjonell kjørekomfort. Utnyttelse dual mellomsåle konstruksjon FLUIDRIDE kombinerer helaftens lag med SpEVA og Solyte å kvele foten fra hæl til tå gjennom gangart syklus. Resultatet er et luksuriøst kjører erfaring som pute føttene fra første kilometer til den siste.
 
   GEL CUMULUS 16
 
  Konstruert for bedre bounce-back og en mer behagelig tur, de GEL-Cumulus 16 tilbud bedre støtdemping takket være større? GEL? Demping? Units på baksiden og forfot, mens strategisk plasserte flex grooves sikre bedre fremkommelighet gjennom gangart syklus. Det er tillegg av ekstra demping som er mest merkbar, imidlertid, og løpere med et nøytralt pronated skride vil sikkert føle forskjellen på lengre løp. Cumulus 16 slag godt over sin vekt i form av demping, og det er også den letteste oppføringen i GEL CUMULUS serien hittil.
 
Naturlig løpesko
 
Naturlige joggesko er primært rettet mot biometrically effektive løpere som ønsker maksimal respons og en mer "barbeint" kjører erfaring. Løpere som dette er vanligvis mer avansert, og følgelig denne type sko har generelt mindre støtte med en strippet ned mellomsåle som tillater foten å ri nærmere gulvet. Naturlige joggesko også en tendens til å være lettere og innlemme en lavere hæl-til-tå differensial for å oppmuntre kjører fra midten og forfot (snarere enn hælen) og fremme en mer "direkte bakkefølelsen ".
 
Det viktigste å forstå om denne type sko er at fordi naturlig løping legger større vekt på fleksibilitet og frihet, naturlige joggesko har en tendens til å gjøre unna med noe overflødig. De bare beholde det som er viktig for grunnleggende funksjonalitet - de "aller nødvendigheter '- og dermed lar føttene til å bevege seg så fritt som mulig. Som blir sagt, ASICS 'spekter av naturlige joggesko har en tendens til å innlemme betydelig mer demping enn mange andre produsenter. Likevel er det viktig å huske at disse skoene er spesielt designet for å tilby en annen type kjører erfaring - og en som er ansett som mer krevende. Men ikke la det ta motet fra deg, har naturlig løping blitt stadig mer populært de siste årene, og ASICS har et utvalg av sko som er sikker på å konvertere deg til naturlig løpe revolusjon ...
 
   GEL EXCEL 33
 
Den GEL Excel 33 er ansett som en stor overgang sko for løpere som ønsker å prøve naturlig løping for første gang. Den har lignende funksjoner til en tradisjonell løpesko og sysselsetter en ganske standard hæl-til-tå differensial på 10mm. Det omfatter også et tynt sjikt av GEL demping i hælen som gjør den første bryteren for å naturlig løpe mer ettergivende. Inkludering av FLUID AXIS teknologi i sålen, som bruker anatomisk korrekte flex grooves å justere leddene i foten, hjelper også skoen tilpasse seg hver fotsopp og svare på posisjonelle endringer som du kjører.
 
   GEL SUPER J33
 
Lys og lav, er det GEL SUPER J33 en lett, høy ytelse løpesko som gjør OVERPRONATED løpere å komme inn på mani for naturlig løping uten å ofre støtte. Det har hæl til tå offset av 6mm, som treffer "sweet spot" mellom barfot og tradisjonelle joggesko, mens en dobbel tetthet mellomsåle leverer pronasjon støtte som overgår andre lette alternativer. Bygget på en fleksibel, lav-offset plattform, geometri GEL SUPER treffer mark mellom naturlig ride og støtte vakkert, mens FLUIDAXIS teknologien tillater foten å bevege seg mer naturlig gjennom gangart syklus. Et bredere toebox gir også økt frihet på forfot for en mer naturlig take-off og landing. Hvis du vurderer naturlig løping, gir GEL SUPER deg en sjanse til å kjøre raskt og effektivt, i trygg forvissing om føttene får den støtten de trenger.
 
  GEL Lyte 33
 
Konstruert for fart over alt annet, er det GEL Lyte 33 den letteste og mest fleksible inn i ASICS 'spekter av naturlige joggesko. Det har en rekke funksjoner som er utformet for å oppmuntre til et dynamisk utvalg av bevegelse og eksplosiv fart, inkludert en FAST hæl dråpe 6mm og FLUIDAXIS flex grooves. Skoen kommer også med en dual-tetthet mellomsåle, bygget fra full-lengde lag med SpEVA og EVA, for å fremme mer naturlige avganger og landinger. Fokuset på ubegrenset frihet fortsetter inn i forfoten, hvor et bredere tå-box øker fotens naturlige utvalg av bevegelse.
 
______________________________________________
 
Forhåpentligvis denne guiden vil forlate deg litt mer trygg på å velge din neste par ASICS, men hvis du fortsatt er usikker? Start-Fitness? Tilbyr en rekke butikk tjenester som er utviklet for å ta bryet ut av å finne den rette skoen. Pop-in for en prat med en av våre montering spesialister, eller email?customerservices@startfitness.co.uk?for flere detaljer.
 
Kom deg ut der. Få i gang - Start-Fitness.
 
Tags: Asics, Asics Gel Cumulus, Asics Gel Excel 33, Asics Gel Kayano, Asics Gel Kinsei, Asics Gel Lyte 33, Asics Gel Nimbus, Asics Gel Super J33, Asics GT 1000, Asics GT 2000, Asics joggesko, Polstrede joggesko , Gel Kayano 21, Hvordan velge riktig løpesko, Natural joggesko, Pronasjon guide, Stabilitet joggesko, start-Fitness

 

阅读(360) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~