Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51088
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:48:50

  Varför  Running?

 
Om terränglöpning är din passion, ska du verkligen lära känna Salomon Running. Vi gjorde, och det är därför vi är stolta Ultra Running Bolaget kommer att vara den enda specialitet kör butik i Charlotte marknaden att bära Salomon Running linjen trail skor.
 
Från hyper-konkurrens S-Lab linjen till mer avslappnade promenader produkter (och allt däremellan), är Salomon riktmärket i leden form och funktionalitet. Den Salomon team arbetar thisclose med världens bästa trail runners, och utnyttjar dessa relationer för att göra skor som tar fram det bästa i resten av oss. Tack till Salomon laget för att gå med oss i vårt uppdrag att bygga en terränglöpning gemenskap i Charlotte - vi är glada för stora saker framöver!
 
Kolla in dem på deras webbsida eller bläddra skorna vi bär nedan!
 
 på Ultra Running Company
 
De Ultra Running Company lager full storlek körningar av följande :
 
S-Lab Sense Ultra, S-Lab Sense 3 Ultra & S-Lab Sense 3 Ultra SG: För er som undrar vad det innebär att bära Salomon trail löparskor, kan vi komma på något bättre exempel än Salomon S-Lab Sense Ultra. Du kan läsa om dessa skor på Salomon plats där de är fullproppat av stora tekniska data och marknadsföring plattityder (klicka bara på bilderna ovan). Men vi kan skära rätt på sak: Dessa är våra "gå snabbt" skor. När vi satte dem på, vi vill träffa banorna, och slog dem hårt. Våra fötter känns lättare. Våra steg kännas livligare. Vår kadens hoppar upp ett hack.
 
S-Lab Sense Ultra är en lätt Trail Running sko med mindre Drop och övergångs dämpning, och Ultra 3 och Ultra SG bygga på det med mycket specifika modifikationer. Vi kan berätta att den Ultra 3 är ännu lättare än Ultra, och SG står för Soft Ground (så ta på lera). Vad du behöver veta är att både manliga och kvinnliga Skyrunning mästare bära denna sko (och vår kompis Jorge Maravilla på San Francisco Running Company samt!), Och de ger Salomon massor av feedback på hur man kan förbättra sina produkter. Det har allvarligt innovation där den behöver det, och lämnar allt annat ut.
 
Och du vet vad som är coolt? Vi är den enda butiken i Charlotte för att fylla på den S-Lab Sense Ultra som en del av vår ordinarie inventering. Vad det betyder: Du kan faktiskt prova denna sko på nu innan du köper den. Vi gör saker som ingen annan gör, och vi är peppad du tar dig tid att vara en del av det.
 
Den Sense Mantra 2: En annan sak Salomon kör gör riktigt bra är utnyttja sin racing teknik för att skapa bra skor för resten av oss. Ett perfekt exempel på denna migration är Sense Mantra, infördes för drygt ett år sedan och redan en av de bästa träningsskor i landet.
 
Precis som det är S-Lab Sense Ultra kusin, är Sense Mantra en lätt Trail Running sko med mindre Drop och övergångs dämpning, men i detta fall de tyckte om vägen komfort också. Den Sense Mantra är fanbärare för "dörren till trail" rörelse, vilket betyder att det inte bara bra på single - du faktiskt kan köra ner på gatan i dessa samt utan att lämna din ack så dyrbara slitbanegummi bakom med varje steg .
 
Vi gillar det faktum att det finns lite * mer * av Sense Mantra. Mer dämpning, mer stoppning, mer häl till tå drop ... men bara tillräckligt av varje för att göra det till en bra vardag löpare. Skon behåller sin racinganda samtidigt som en nick till praktiska, och vi tror att det är ganska coolt.
 
Salomon XR Mission: Ja, ja, ja ... du valt att ta steget och göra en del terränglöpning. Kanske du hittade även ett par lokala fläckar och gav det en chans: vinden i håret, fågelkvitter overhead, lämnar knaprande under fötterna - hela fantasy. Så vara ärlig nu: Hur lång tid tog det att förverkliga dina väg skor var inte riktigt vad du behövde stanna upprätt på leden? Lös smuts, våta löv, pinnar, hakar och dolda rötter har ett sätt att göra sig till känna mycket snabbt!
 
Salomon kör föreslår XR Mission är precis vad du behöver för att göra övergången till en dedikerad spår sko, och vi tror att de har fått en punkt. Den XR Mission är en Trail Running sko med mer Drop och Comfort dämpning, och allt detta lägger till upp till en fast sko redo att ta dig utanför stigen med det skydd du förtjänar.
 
Som alltid, ger Salomon en hel del marknadsföring termer för att beskriva skon, och de alla låter ganska häftigt. Du kan kolla upp det genom att klicka på bilden ovan. Vi ska sammanfatta det här: stor dragkraft, tå skydd, en robust yttersula och komfortfunktioner för att säkerställa att du är nöjd från det ögonblick du sätter det på att det ögonblick du tar bort det. Vi kommer inte o påstående är vi det enda stället i stan som du kan köpa dessa skor - de är en av de mest populära trail löparskor i landet - men vi kan lova vår kunskap, tid på spåret och engagemang för du som kund är oöverträffad på marknaden. Vi kan inte vänta på att få ett par på fötterna och få dig ut på banorna!
 
Den Synapse M / Synapse W +: För dem av oss som inte är intresserade av att ställa mark hastighetsrekord, men ändå vill få en fast och bekväm åktur under resa över spår och asfalt, Salomon lämnar Synapse. Medan han fortfarande relativt lätt, detta är en solid, hög droppe, komfort vadde blandad användning sko avsedd för vandring i naturen och i den urbana djungeln. Vi får bra feedback på lyhörd kudde, de snygga utseende, och den stabila känslan skon ger vid användning. Klicka på någon av skor för mer i detalj, och sedan vara redo att bli imponerad när du sätter dem på fötterna.
 
Känslan Färger: Varje gång ett tag, ser vi en sko vi bara måste ha. Är detta den mest tekniska sko i vår lineup? Nej dyraste? Nej (dess faktiskt en av våra billigaste ...). Spelar det omdefiniera hur vi kör? Nope. Inte det heller. Men vi älskar hur det ser ut, och hur det känns på fötterna. Om Sense Mantra är lillebror i Sense Ultra, är detta det tredje barnet i familjen. Du vet hur det är: det lillebror alltid ser upp till sin äldre syskon, och försöker vara precis som honom. Inte den tredje. Nope - han kommer att göra saker hans eget, mer avspända sätt. Så medan det finns definitivt några genetiska likheter över de tre skor, är detta definitivt skon för mindre "type-A" publiken. Vi skulle gå någonstans i stan - antingen på väg eller utanför - i betydelsen Färger, och känner darn glada om att göra det. Dess fortfarande en låg droppe, övergångs kudde blandad användning sko, precis som Sense Ultras och sinnes mantran, men det avstår berget plattan helt och hållet och omfattar endast material som är väsentliga för hållbarhet utanför de mest gnarly terräng.
 
Så lita på oss. Sätt dessa skor på fötterna. Kasta dem med ett par jeans eller tillfälliga shorts och bara gå ha kul. Slappna av lite. De kommer att vara rätt med dig hela vägen, njuta av åkturen och hjälpa dig att göra precis rätt intryck.
 
NÅGOT DU INTE SER HÄR:
 
Vi arbetar hårt för att erbjuda ett fullt spektrum av Salomon Running skor för att möta behoven hos alla våra kunder, och vi lagerför full storlek körningar av allt vi bär. Om det finns en Salomon sko som du inte ser här, betyder det inte inte en bra produkt ... bara att vi beslutade att det inte var en del av vår kärnerbjudande. Vänligen låt inte det hindra dig från att komma in - vi kommer att arbeta med dig för att identifiera rätt produkt och passar för dina specifika mål, och vi kommer även beställa det åt dig utan extra kostnad.

 

阅读(257) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~