Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51032
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:47:09

 Running på is kan vara opålitliga, och ibland till och med farligt. Under många år har jag burit en uppsättning Yaktrax för de dagar då banorna var alldeles för isiga för att köra bekvämt. Dock kände jag aldrig att jag haft en stabil och solid grund när du kör med dessa på, och för det mesta, jag hamnade kör mycket långsammare än önskat. Köra intervaller med dessa på var helt enkelt bara uteslutet.

 
Sedan kör på isiga och snöiga ytor norr om den 49: e parallellt är frekvent, började jag leta efter andra alternativ. Bland dem är IceSpikes. Tyvärr var jag aldrig kunnat testa dem eftersom de är, åtminstone i mitt område, endast tillgängliga via online-köp.
 
Förra våren, som jag avgick för att fortsätta göra mitt bästa med min Yaktrax i många år, jag snubblade på en mycket bra affär för ett par Snowcross CS. Jag hade vetat om dessa skor i över två år, men deras prislapp ($ 200) var, åtminstone då, alldeles för högt för familjens budget. Denna gång dock (under 100 $), tvekade jag inte.
 
Snowcross CS
 
Dessa skor stannade i min garderob tills detta tidigare November, där Ottawa började ha några relativt dåligt väder, vilket lämnade oss med ganska lite snö, massor av is och några kalla temperaturer, men ändå inte tillräckligt för att få den längdskidor ut, för ungefär en månad.
 
Inte förväntar sig mycket, tog jag skotercross ut många snurrar över den månaden ... och jag tror inte att jag kommer att kunna leva utan dem någonsin igen.
 
På isen, Skulle de nio metall spikar på varje skor som erbjuds motstycke grepp, till en punkt där min hjärna hade faktiskt problem att anpassa sig till det ("massor av is. Vara halt. Mycket hala, men ... inte hala. Inte alls ... kan 't compute. ") Ärligt talat, det tog mig ungefär fyra eller fem körningar över en vecka att förstå att dessa skulle hålla mig igång på isen så fort som om jag var på tydliga vägar.
 
Istäckta spår är en del av min vardag pendlar
 
I snön, den aggressiva knap mönstret fick mig också att gå ganska fort. Den integrerade grinden designen, lånad från längdåkning världen, höll också snön ut samtidigt hålla mig varm och mysig.
 
Ärligt talat, är jag nu kär i dessa skor. Om du måste köra på isiga och snöiga vägar på väg till jobbet, de erbjuder fantastiska grepp och samtidigt hålla dig varm.
 
Eftersom jag måste hålla ett minimum av kritisk mening, de låga punkterna i dessa skor är:
 
den integrerade gate är vattentålig, men inte vattentät. Det kommer att hålla dig torr genom snö, men inte genom pöl av slaskig vatten.
 
de vita linjerna inte reflekterande. För skor av det priset, skulle detta förväntas.
 
  Sist men inte minst; med metallspikar *, se till att du inte gå på trägolv.
 
------
 
* Den Snowcross CS dela sina sulor med hårdmetallspikar med Salomon Spikecross. Den senaste är i grunden samma skor som skotercross, men utan den integrerade porten. Därför skulle ett smart alternativ till skotercross vara ett par av Spikecross i kombination med en rad korta gators. Företaget Inov-8 har också två modeller med integrerade metallspikar (Oroc 280 och Oroc 340), som också skulle kunna användas tillsammans med en kort uppsättning gators för liknande resultat.
阅读(3040) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~