Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51053
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:43:04

 har skapat en ny löparsko område för staden till trail löpare.

 
Salomons ny serie CityTrail löparskor innehåller X-Wind Pro, X-Scream, X-Tour, Sense Pro och Sense Mantra 2.? Är Dessa skor byggda för att erbjuda dämpning och "ride" på hårdare trottoarer och asfalt samtidigt skryter skydd och grepp för grövre spår och lösare ytor.
 
Det verkar finnas en del subtila skillnader mellan utbudet och det är värt att försöka varje par att hitta de som passar bäst.
 
CityTrail X-Scream
 
Tänk också om körsätt som du gör i stadsområden. Är det mestadels asfalt eller mestadels stigar eller en balanserad mix av bothIt är också värt att överväga ditt löpsteg. Till exempel, sinnes mantran är bättre lämpade för mitten av foten och därför fot löpare.
 
CityTrail Sense Mantra 2
 
Jag har märkt ett antal varumärken, inklusive Merrell, föra ut dessa urban-till-trail löparskor och jag kan se att de kommer att vara användbar för människor som tillbringar mycket tid körs i städer, men som också har tillgång till parker, towpaths och vissa landsvägar.
 
  För X-Screams:? Salomons LT Muskelmellansula och OS Tendon för bekväm väg att köra. ? Salomons Contagrip? yttersula för grepp på grövre ytor. ? Sensiflex ?, vilket är en sträcka panel metatarsalhuvudena som gör foten att spridas under långa körningar. ? Sensifit? och Quicklace? att ge en exakt och perfekt passform som också justeras enkelt på språng.
 
  För sinnes mantran:? Salomons Contagrip? yttersula. ? Sömlös Sensifit. ? Quicklaces. ? Propriotection för en kombinerad "god fot känsla och skydd". ? Second-skin sömlös konstruktion. ? Endofit för en intern passform hylsa avsedd att krama foten i exakt rätt ställen och förbättra återkoppling och footwrapping.
 
Ta en titt på Sense mantran för fullständig förteckning över tekniska egenskaper.
 
För att vara ärlig, jag är inte förtjust i alla de nya konstlade (varumärkesskyddade och registrerade) tekniska termer. Behöver vi verkligen behöver allt det här? Jag skrattade högt på "propriotection" och "Sensifit".
 
Och kan varje sko verkligen har så många funktioner? Listan verkar mycket lång och en del av det är svårt att förstå.
 
Det finns också så många skor att välja mellan - och med bara från Salomon - och så många typer av kör att köpa bara ett par kan bli mycket komplicerat.
 
Däremot kan jag se vad Salomon får på. Det finns mycket konkurrens varumärke och Salomon vill vara säker på att köparna vet att en hel del tankar har gått in i designen.
 
Beviset finns i bärandet och kör
 
Jag testade Salomon CityTrail Sense mantran genom att köra på trottoarer, parkstigar , gräs och på ganska brant kulle stigar i Edinburgh.
 
Jag blev förvånad över att skorna kändes bra på både hårdare och mjukare underlag och speciellt på lös och stenig stig upp mot Salisbury Crags i Holyrood Park.
 
X-Scream
 
Jag hade förväntat mig att hitta tränare för svårt för trottoarer och inte grippy tillräckligt på de lösa spår men jag sprang sömlöst mellan de två.? Den passar på skorna är också bra. Tyget, både yttre och inre, är stretchigt nog att vara åtsittande på foten ännu inte alltför klängande. Jag hittade Quicklace systemet enkelt att justera och jag behövde inte av att anpassa medan du kör.
 
Jag är inte säker på att jag kände / insåg / märkte många tekniska funktioner men för en ny löparsko de kände trevlig och bekväma och jag fick springa i dem. (Jag är en Salomon off-road löparskor fan ändå.)
 
Innan du väljer från de många, många tränare till försäljning dessa dagar skulle jag råda att löpare fundera över var de kommer att köra oftast.? Många människor har nu utbildare för off-road (kanske till och med off-road spår, kullar och berg) och på väg.
 
Om du letar efter en bra kompromiss för båda, och tenderar att köra på en blandning av spår av stadsområden, då Salomon CityTrail skor är ett bra koncept.
 
Se Salomon för lång lista med funktioner och attribut.
 
CityTrail skor är prissatta £ 60 till £ 110.
 
Kolla erbjudanden och köpa Salomon Citytrail
 
CityTrail route appar
 
Det är ingen slump att Salomon har också lanserat en CityTrail hemsida och appar för stadsbaserade rutter över hela världen. I sommar kommer det också att finnas en rad CityTrail gemenskap löpande händelser som äger rum.
 
Edinburgh och Stirling har CityTrail körs äger rum den 4-6 juli. Se CityTrails Edinburgh och CityTrails Stirling.
 
SummaryReviewerScotland Utomhus MagazineReview Datum 2014-06-12Reviewed Post Salomon CityTrail kör shoesAuthor Rating 4More från Skottland Utomhus sprayway Eagle 3 i 1 unge jacka Karrimor Pitch 18 ryggsäck Columbia Platinum 860 TurboDown jacka Salewa Raven Combi GTX walking stövlar Berghaus Thermal Shaping Nathan Zephyr Fire 100 Runners 'Ficklampa Páramo Män s Enduro Jacka Hi-Tec Valkyrie Lite 200 kängor

 

阅读(101) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~