Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51052
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:42:07

Jeg bestemte meg for å starte en mini-serie om . De fleste, om ikke alle kvinner elsker dem. Enten de er dyre eller rimelige, det er ingenting bedre enn en ny pose. (bortsett fra kanskje like et par nye sko!) Jeg er heldig nok til å ha noen fantastiske de som jeg elsker, elsker, (kanskje) tilbedelse, etcetera. Disse måtte være ganske dyre merkevarer (nei, jeg er ikke prøver å skryte - vennligst tror ikke det), og jeg tenkte å gjøre vurderinger av hver kan være nyttig i tilfelle noen ble vurderer å kjøpe noen av dem eller bare en dyrere branded bag generelt. Jeg vet det er noen ganger vanskelig å gå inn i høyere end butikker og be om en titt på elementer som det kan være skremmende, så jeg håper virkelig dette vil gi deg en bedre ide hvis du tenker på å investere! Jeg vil kjøre gjennom funksjonene i hver, hva jeg liker, hva jeg ikke liker, og vil ærlig fortelle deg om jeg tror de er verdt pengene.
 
 
Først ut er den klassiske Vesker.

 Jeg har Bayswater i sort naturlig skinn og det selges for NOK 1296.37. Hva kan jeg si om denne posen? Jeg elsker det og har brukt det hele tiden siden jeg fikk den nesten tre år siden nå. Det er en stor pose for
alt; shopping, arbeid, uni, gå ut tilfeldig .. det er genialt.

Denne klassiske svart Bayswater kommer bare med gull hardware, men hvis du er ute etter noe lignende med sølv hardware, sesong Vesker gjøre flere forskjellige stiler av Bayswater i forskjellige utførelser og med sølv hardware. Jeg tilfeldigvis elsker gull hardware med sort skinn, men jeg elsker deres farget skinn og patent skinn med sølv hardware !! Posen har en postmann stil fangst med Mulberry emblem, har fire gull føtter på bunnen for å beskytte skinn når du setter deg ned og har den
søt tillegg av en liten postmann lås som du kan feste til fangst av Mulberry Oslo Alexa Bayswater Vesker.

Nærbilde av føttene for å beskytte skinn på bunnen av Vesker.

Den lille lås og den dekker for det, så søt! (Selv om jeg aldri har brukt det ...)

 Innsiden av denne vesken er virkelig romslig, (for referanse en full 2 liters flaske med vann passer inni det ganske lett) og kan justeres også. Stropper og spenner er på innsiden av Mulberry Oslo Alexa Bayswater Vesker, som kan løsne eller stramme for å gjøre bredden av posen i større eller mindre. Jeg liker ganske strukturert utseendet på Bayswater så jeg har aldri løsnet stroppene på min, og ærlig talt har aldri nødvendig å som jeg har alltid funnet ut at det er rikelig med plass!

Inne i posen er det et stort senket område, som har en glidelåsdelen og to små lommer på forsiden av den.

Glidelås seksjon. Størrelsen vist nedenfor.

Dette er lommen med en iPhone i en cover inni den, bare for å vise deg hva slags størrelse som det er. Det er definitivt nok plass til en iPhone, lipgloss, nøkler etc. i denne lommen!


Frontlommer er mye mindre, igjen vist nedenfor med en iPhone for å gi deg en viss idé om størrelsen. (Jeg vil si kredittkortstørrelse)

Ovenfor er Mulberry Oslo Alexa Bayswater Vesker strukket ut så mye som mulig uten at stroppene blir løsnet, som du kan se det er stort!

Her er et bilde av meg å holde det slik at du kan få en idé om hvordan det ser ut på armen min, og gir deg en sjanse til å se størrelsen på det versus størrelsen på meg!

 


Så ærlig, jeg tror det er verdt pengene? Ja.

 

 

 

Slik jeg ser det, er at jeg vil bruke denne posen for alltid. Jeg har hatt det i tre år allerede, og det er fortsatt i god stand. Måten disse pMulberry Oslo Alexa Bayswater Vesker er laget er å endre og bli bedre med alderen, som de definitivt gjøre. Holde noen bag (ikke bare gode) i fin stand er om måten du ser etter dem og lagre dem, slik som definitivt ikke spiller en stor rolle. Kvaliteten er så utrolig i denne posen at selv som små biter få noen slitasje, gi det mer karakter. Jeg har sett eldre Bayswaters og de ser så sjarmerende, all myk og deilig! Det faktum at det er klassisk svart betyr at det går med mye ting og for mange anledninger.

Det kommer også ned å koste per slitasje. I løpet av de siste (nesten) tre år jeg må ha slitt denne posen ca 400-500 ganger. Som tar kostnaden per slitasje (jeg gjennomsnitt på 450) ned til ca NOK 2597.12 per slitasje. Dette er argumentet jeg bruker hele tiden. (bidrar til å rettferdiggjøre det en wee bit) Tatt i betraktning at jeg har tenkt å bruke den for alltid, jeg tror virkelig at det er verdt investeringen.

阅读(224) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~