Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 50921
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:29:45

Beoordeling is de Babyliss Curl Secret het geld waard

Zo, na ter waarde van denken, erover te praten, en, laten we eerlijk zijn, zeuren over het bijna een jaar, kreeg ik eindelijk een Babyliss Curl Secret. Hier is het:http://www.babyliss2014.nl/babyliss-pro-curl-secret-2667u-styler-nederland-kopen_p-376799.html

Zoals ik weet zeker dat velen van jullie weten, de Babyliss Curl Secret is een super-duper magische curling apparaat, die in feite zuigt je haar in haar mystieke curling kamer, voert enkele achterbaks gedoe daarop, spuugt het dan weer uit, krullend . Het is als magie! En ook graag een ongelooflijk dure hair curling ... apparaat. (Um, ja, ik denk dat ik ga gewoon om te gaan met "apparaat". Het is niet een tang, zie je, of een krultang, of een van de meer gebruikelijke instrumenten die worden gebruikt om te krullen. Dus het is een apparaat. Ja. )
 
Ik wil al een Krul Secret sinds ik erachter kwam dat het bestond, die net zo toevallig op tweede kerstdag vorig jaar. Sterker nog, ik meen me te herinneren dwingen mijn hele familie naar eindeloze You Tube video's demonstreren het ding te kijken. Ze dachten dat ze bijeen waren om de geneugten van de feestelijke seizoen te vieren: in plaats daarvan, ze keken naar een aantal willekeurige vloggers proberen om hun haar te krullen. Is niet het moderne leven grand?
 
Hoe dan ook! Wordt enigszins uitgedaagd in het haar krullen afdeling, ik echt, echt wilde een van deze, maar het kostte me bijna een jaar naar Terry op snelheid te brengen, en hem overtuigen dat we konden gewoon niet verder leven zonder een betere manier om te krullen onze haar. Tot slot, mijn zus-in-wet kwam te hulp: ze was bezweken voor de verleiding van de Curl Secret zichzelf, en laat me lenen, dus ik kon voor mezelf beslissen of ik echt, echt nodig is. Mijn eigen Krul Babyliss Curl Secret kwam drie dagen later: zodat die vraag beantwoord, nietwaar?
 
Zoals ik al zei, dit is in tegenstelling tot de meeste andere curling apparaten die u zou kunnen hebben gebruikt. Eerst moet je een pluk haar te nemen, over grootte:
Babyliss Curl Secret
 

Dan is het voeden je in de loop van je geweer - ik bedoel je Babyliss Curl Secret  - het plaatsen van het apparaat ongeveer halverwege de schacht van het haar. Zodra je de kaken van het beest te sluiten - ik bedoel de Babyliss Curl Secret - het zal beginnen in de rest van de haarlok te zuigen:

 Babyliss Curl Secret

Het zal een beetje onheilspellend klinkende mechanische geluid te maken, terwijl het dit doet. Schrik niet ...

Babyliss Curl Secret

 

Babyliss Curl Secret

Ik zou kunnen worden gealarmeerd in deze foto, of ik kan gewoon gedronken worden. Je zult het nooit weten. *

(* Probeer niet om haar tools bedienen terwijl dronken, kinderen! Nooit drinken en krullen!)

Nee, serieus: wees niet ongerust. Toen ik het lezen van reviews van dit alvorens het te kopen, heb ik gemerkt dat veel mensen hebben gezegd worden bang om het te gebruiken in het geval er iets mis ging, en hun haar vast kwam te zitten in het, of het gewoon voortgezet helemaal tot de as van haar en aten hun hoofd of iets. Nu, zoals regelmatige lezers weten, ik ben vrij ongelukken, dus Id liegen als ik zei dat ik was helemaal geen zorgen over een van deze. Eigenlijk, hoewel, het ding is fee foolproof (En ik spreek als een 'dwaas', dus ik zou moeten weten ...): het is speciaal ontworpen NIET om je hoofd te eten (Oef!), Dus als je toevallig te veel haar in te doen , of als het haar verward raakt, of op andere wijze "gecompromitteerd" (ik heb Homeland weer kijken, weet je dat?), zendt het apparaat een hectische klinkende "BEEPBEEPBEEP!" om je te verwarmen, en geeft zijn greep op je haar .

Dit is een paar keer gebeurd met mij, maar het haar is altijd net zo uit - ik heb nog nooit te rukken naar het, of snijd het, of iets dergelijks. Ik zeg niet dat dat niet kan gebeuren, natuurlijk - ik denk dat ongevallen van het "haar war raken" soort kan gebeuren op elk gewenst moment - maar dat is niet zo "eng" als het lijkt / geluiden, dus ik doe niet denk dat er een bijzondere reden tot zorg, is wat ik zeg.

Zodra het haar is getrokken in het toestel, alles wat je hoeft te doen is een paar seconden wachten voordat het zijn curling magie uit te voeren. Er zijn drie verschillende warmte en tijd instellingen die u kunt selecteren, afhankelijk van het type van haar, maar je bent alle grote meisjes en jongens, dus ik weet zeker dat je kunt lezen de instructies voor jezelf als je besluit om een ??van te kopen deze (Zeker doen dat, door de manier waarop. Ik bedoel, niet gewoon doen wat sommigen blogger liet u, zonder eerst het lezen van de instructies ...), dus ik zal niet ingaan op een lange uitleg van allemaal, maar het volstaat te zeggen , mijn haar is lang, en is bestand tegen krullen met al zijn macht, dus ik gebruik de maximale instelling voor beide.

Wanneer het apparaat klaar is curling, zendt een reeks pieptonen, om u te laten weten haar gedaan. Je dan gewoon het haar los, en ...

Babyliss Curl Secret

 

Ta da! OK, dus ik natuurlijk overgeslagen vooruit een beetje en deed mijn hoofd vol, maar zoals je kunt zien, wat je uiteindelijk met los zit, lok-stijl krullen. Ik heb gekamd door mij zeer voorzichtig met een grove kam, gewoon om ze te scheiden uit een beetje, en weg van de 'Shirley Temple' kijken, maar dit is de basis blik de Curl Secret creëert.

阅读(192) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~