Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 50740
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:28:51

Ik kan niet eens beschrijven hoe blij ik was toen ik een kans om deze geweldige, revolutionaire haren hulpmiddel herzien werd aangeboden. Het is op mijn verlanglijstje sinds de lancering en eigenlijk verwacht dat ik om het te ontvangen als een kerstcadeautje van mijn man dit jaar :) Zoals je kunt zien, Kerstmis kwam vroeg en ik kon niet gelukkiger zijn. Zodra ik fotografeerde de tool, ik stopte het in en gaf het een gaan.

 
Ik duurde niet lang om erachter te komen hoe het te gebruiken nemen, omdat het niet eenvoudiger zou kunnen zijn. Je kiest gewoon de gewenste instelling, krijgen een klein deel (3 cm) van je haar en plaats deze in de krultang, waar u de krul te beginnen. Zodra het haar op zijn plaats is, los te laten van het haar afdeling en sluit de hendel om het haar om automatisch in de krul kamer worden genomen. Geweldig! Het voelt heel vreemd in het begin, maar zodra je zien hoe het werkt, zul je in staat om je haar te krullen zonder echte inspanning en je armen zal niet pijn van het proberen om de tool te manoeuvreren zijn.
 
Voordat ik de Babyliss Pro Miracurl, was ik met behulp van diverse curling instrumenten, met inbegrip van de vervoering Totem Styler, een Babyliss Curling Wand en een oude Phillips krultang. Allemaal waren ze vrij eenvoudig te gebruiken , maar ... de Pro Perfect Curl maakt krullen mijn haar zooooo veel gemakkelijker en ik heb geen zorgen te maken over het branden van mijn handen of het gezicht! Het is absoluut waterdicht en je kan gewoon niet mis gaan met het.
 
Babyliss Pro Miracurl heeft drie curl instellingen - wisselende, rechts en links, maar ik alleen gebruik maken van de alternatieve één, want ik wil de krullen om andere richting om meer volume te creëren geconfronteerd. Er zijn ook drie warmte-instellingen (190 ° C, 210 ° C, 230 ° C) en drie timer met een audio-piep-indicator. De krultang trekt automatisch het haar in de keramische krul kamer waar het zacht wordt gehouden en verwarmd vanuit alle richtingen, het creëren van een perfecte krul en langdurige resultaten.
 
U kunt veel verschillende looks met Babyliss Pro miracurl, van strakke krullen te creëren om losse golven, afhankelijk van de instellingen die u gebruikt. Ik werk liever met de matig vuur instelling op de Auto / Alternate-modus en gebruik ik altijd haar onmiddellijk spuiten na het krullen van het haar om de krullen te stellen. U kunt de uiteindelijke resultaten te zien op de foto's hieronder.
 
Kortom, ik ben erg onder de indruk van de Babyliss Pro Perfect Curl en ik kan het niet genoeg aanbevelen. Het is super makkelijk te gebruiken en het kost me slechts 10-15 om een ??volledig hoofd van perfecte krullen te doen, zonder het branden van mijn gezicht of het krijgen van een zere armen :)
 
Babyliss Pro miracur is een trade-versie van de tool, maar je kunt ook de retail versie, genaamd Babyliss Curl Secret kopen - iets goedkoper, maar het heeft minder temperatuur en timer, 2 kachels in plaats van 3 en een kortere draaibare snoer. Ik ben er zeker van dat u net zo mooi en moeiteloze krullen kan maken met het al :) Ik kan u beloven, dat zodra je het probeert, zul je helemaal gek op het en u zult niet in staat om te leven zonder!
阅读(172) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~