Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 50945
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 17:12:50

 Asics Joggesko Gel Nimbus 16, den nyeste tillegg til Gel Nimbus sko samling, er en løpesko som vil definitivt tilby eksepsjonell demping gjennom de forskjellige funksjonene som er inkludert i den. På grunn av sin demping, det er bedre støtdemping under påvirkning, som gir beskyttelse til foten din mens du kjører.

 
Med denne nyeste versjonen, kan du forvente en rekke nye og oppdaterte funksjoner som vil bringe din kjører til neste nivå. Dette er svært nyttig for folk, spesielt de som trenger mer demping og tilpasset passform. Annet enn det, er holdbarheten av skoen forbedret i orden for deg å nyte kjører mer med Asics Joggesko Gel Nimbus 16.
 
Hva er nytt?
 
Innhold
 
Hva er nytt? Fordeler og ulemper av Asics Joggesko Gel NimbusTo hvem er denne skoen for? The Building av ShoesThe Teknisk Byggingen av Asics Joggesko Gel NimbusOffers og DiscountsMen og kvinne Asics Joggesko Gel NimbusSimilar Running ShoesSummary
 
 Gel Nimbus 16 har nye oppdateringer som inkluderer de som fremmer holdbarhet, demping og mange flere. Definitivt, disse er oppdateringer som vil gjøre kjører mye mer moro, og det har nå også en bedre passform. Du trenger ikke å bekymre deg for at noe galt kan skje med deg i midten av kjøringen.
 
En blåst AHAR sammensatt kjent som DuraSponge yttersåle er oppgradert for å tilby bedre holdbarhet og demping, spesielt i forfoten. Dessuten har det den siste utviklingen i Asics Joggesko FluidRide. Denne mellomsåle teknologien gir sprett-back og støtdempende egenskaper. Sammen med disse er høy holdbarhet og redusert vekt av denne skoen. Sammenlignet med forgjengeren til Asics Joggesko Gel Nimbus 16, er dette allerede relativt lettere. Faktisk er det Gel Nimbus 16 7 gram lettere enn den Gel Nimbus 15.
 
I tillegg gir denne skoen allerede en tilpasset passform gjennom FluidFit Øvre Construction. Den øvre teknologien for denne sko er kombinasjonen av strekkarmeringer og flerretningsbestemt strekning mesh. Uansett form av foten din er, vil denne skoen tilpasse seg den.
 
For økt gangart effektivitet, er det også det vi kaller som Guidance Trusstic System. Et annet formål med dette systemet er å bidra til å redusere den totale vekten av denne løpesko. Denne skoen gjør også bruk av rearfoot og forfot Gel Cushioning Systems, hvor det er stor sjokk demping under påvirkning og take-off.
 
Fordeler og ulemper av Asics Joggesko Gel Nimbus
 
Pros
 
Comfort
 
Under løping, er det veldig viktig at du ikke føler noe ubehag, slik at du vil være i stand til å fullføre løpet. Det er mange løpere som ikke kunne fullføre kjører fordi de allerede føler seg ukomfortable med sine sko. Med Asics Joggesko Gel Nimbus, har den funksjoner som gir bedre komfort til foten, og vil absolutt hjelpe deg å fortsette å kjøre for lange timer.
 
Godt polstret
 
Når det kommer til demping av denne skoen, det har oppdatert sin DuraSponge yttersåle som gir forbedret demping i forfoten. Bortsett fra det, har det også Gel demping system som er bra for støtdemping. Du vil aldri gå galt med støtdempende egenskapene til dette løpesko. Det gir den beskyttelsen du trenger.
 
god passform
 
For at du skal føle deg komfortabel med joggesko som du har, bør du også sørge for at den har en god passform. Asics Joggesko Gel Nimbus har en tilpasset passform hvor skoen tilpasser seg formen på foten for økt komfort. Gjennom denne funksjonen, trenger du ikke å bekymre deg for å miste skoen mens du kjører. Det forblir på foten uten å bli for stramt eller for løst, noe som betyr at du kan fortsette å kjøre med det.
 
holdbar
 
Hvis du planlegger å kjøpe en løpesko, selvfølgelig vil du se til at det er holdbart, slik at det vil bli lenger med deg. Med Asics Joggesko Gel Nimbus, vil du virkelig nyte dette for en mye lengre tid. Den har en FluidRide Mellomsåle som gir eksepsjonell holdbarhet. Andre funksjoner som gir holdbarhet til skoen er Lightweight Reinforced Vamp og DuraSponge yttersåle. Holdbarhet er ikke et problem med Asics Joggesko Gel Nimbus.
 
Cons
 
relativt tungvekter
 
Mennenes versjon av Asics Joggesko Gel Nimbus veier 337 gram, mens kvinnenes versjon veier 275 gram. Vekten av dette løpesko innebærer at det ikke er en sko som brukes for hastighet kjører. Sammenlignet med andre joggesko, er denne skoen en litt tyngre. Det er noen mennesker som ikke vil ha noen problem med sin vekt, men for dem som ikke er vant til å bruke sko som er relativt tung, kan det være vanskelig for dem.
 
klumpete
 
Denne skoen er klumpete, noe som kan være et problem for folk som er moteriktig. Kanskje blir klumpete legger også til vekten av denne skoen.
 
kostbar
 
For folk som har et stramt budsjett, kan denne skoen være litt kostbar for deg. Det er andre joggesko som har rimeligere priser enn Asics Joggesko Gel Nimbus. Dette kan være en grunn for deg å ikke kjøpe denne skoen.
 
En høy hæl til tå dråpe
 
Hæl til tå dråpe av en sko er også viktig for å bli kontrollert. Du må huske på at skoen du vil ha må ha nok hæl til tå dråpe fordi har et høyt fall ville være vanskelig å håndtere. Også, kan det resultere i hæl-slående. Fordelen med å ha en lav hæl til tå dråpe er at det gir en barbeint eller minimalistisk kjører erfaring.
 
Hvem er denne skoen for?
 
prisklasse
 
Prisen på Asics Joggesko Gel Nimbus varierer fra $ 99 til $ 145. Den opprinnelige prisen på denne skoen kan være dyrt, men hvis du er klok nok, vil du helt sikkert være i stand til å finne en rimelig en. Ikke bare begrense deg med varehusene fordi det finnes også nettbutikker hvor Asics Joggesko Gel Nimbus er tilgjengelig.
 
Arch Support og pronasjonskontroll
 
Asics Joggesko Gel Nimbus er en nøytral løpesko som er egnet for nøytrale pronators. Nøytral pronasjon skjer når utsiden av hælen treffer bakken, og deretter foten ruller svakt innover for å absorbere sjokket mye bedre. Nøytrale joggesko er best for nøytrale pronators fordi disse har riktig støtte og demping at disse løpere trenger.
 
terreng
 
Denne skoen er for terreng som bane, vei og grus. Med sitt gode grep, vil du være i stand til å nyte kjører, fordi du ikke trenger å bekymre deg for at du vil skli av bakken. Asics Joggesko Svært slitesterk gummi er en karbon gummi materiale som er ansvarlig for god trekkraft av dette løpesko.
 
bruk
 
Siden Asics Joggesko Gel Nimbus ikke har en lav vekt, kan du bare gjøre bruk av dette for å øke ytelsen i normale treninger. Med alle fordelene som det gir, kan du med hell kjøre uten å ha så mange bekymringer. For lettere sko, kan de brukes til aktiviteter som hastighet arbeid er nødvendig.
 
holdbarhet
 
Når det gjelder holdbarheten av denne nøytrale løpesko, kan du også stole på det så mye. Den gir høy holdbarhet gjennom DuraSponge Yttersålen, FluidRide mellomsåle teknologi, lett Reinforced Vamp, og mange flere. På grunn av disse funksjonene, kan du trygt kjøre uten å bli bekymret for at denne skoen vil plutselig bryte ned.
 
Fit og liming
 
Asics Joggesko Gel Nimbus nøytral løpesko kan imøtekomme løpere med mellomstore føtter. Det er andre joggesko som er mindre og bare små store føtter kan passe. Det betyr bare at det er et bredere spekter av størrelser som denne skoen kan romme. Men det kan være problemer med å montere denne skoen med bredere føtter.
 
vekt
 
Vekten av menns versjon er 337 gram, mens det av kvinnenes versjon er 275 gram. Denne skoen kan ikke være lett, men disse vektene gjør at du kan forbedre ytelsen i gang. Det er bare det at du ikke kan bruke dette for hastighet arbeid. De lette joggesko er de som skal brukes for hastighet arbeid. Ikke desto mindre har denne skoen en vekt som faller under omfanget av vekter av typiske løpesko.
 
Heel Høyde
 
Hælhøyden av Asics Joggesko Gel Nimbus måler 36,6 mm for mennenes versjon og 39,2 mm for kvinnenes versjon. Det er viktig å gi god nok beskyttelse til hælen din, spesielt hvis du støter på et terreng som har så mye rusk underveis.
 
Forfoten Høyde
 
Forfoten høyden på Asics Joggesko Gel Nimbus menns versjon måler 26.6 mm og kvinnenes versjon tiltak 26.3 mm. Mesteparten av tiden blir forfoten høyde høyere enn den hælhøyde, fordi de fleste av de løpere lander på hælene.
 
Hæl til tå Drop
 
Asics Joggesko Gel Nimbus 'hæl til tå dråpe for mennenes versjon måler 10 mm, og for kvinnenes versjon, måler 12,9 mm. De fleste løpere foretrekker å ha en sko som har en lav hæl til tå dråpe fordi føttene er mye nærmere bakken; dermed gir det dem barfot opplevelse.
 
Byggingen av sko
 
ytre Sole
 
Fra yttersåle i Asics Joggesko Gel Nimbus, har det materiale som finnes i hælen og i forfot. I hælen er der Asics Joggesko Svært slitesterk gummi er plassert. Dette er en karbon gummi materiale som gir eksepsjonell holdbarhet til skoen. På grunn av dette materialet, har denne skoen evnen til å gi meget godt grep på bakken uten at holdbarheten blir ofret.
 
Mellomsåle
 
For å redusere vekten av Asics Joggesko Gel Nimbus og dens holdbarhet øker, har mellomsåle av denne skoen FluidRide teknologi. Videre er det også brukt i å gi god demping, noe som er svært viktig under løpet, slik at skoen vil ha bedre støtdemping som hjelper mye i å bli kvitt den sjokk på føttene og leggene.
 
For ytterligere vridningsstivhet, har det lett støtte system kalt Guidance Trusstic System. Torsjonsstivhet refererer til motstanden av skoen til de vridningskrefter. På grunn av dette, det er en slank sjanse for å få skader i ankelen.
 
Videre har Asics Joggesko Gel Nimbus den Guidance Line, en flex groove som bidrar til forbedring av gangart effektivitet. Og til slutt, det har Impact Guidance System design som tilbyr en hæl til tå overgang som er balansert og glatt. Dette vil gjøre kjører mye bedre.
 
øvre
 
Den øvre delen av Asics Joggesko Gel Nimbus har funksjoner som gir demping, god passform, komfort og pusteevne. Den åpne mesh i øvre gir pusteevne for å holde føttene kjølig og tørt mens du kjører. Dette er svært viktig, spesielt for dem som kjører for lange timer. Mest sannsynlig vil de svetter mye under løping. Videre har den den ComforDry Sockliner som er laget med anti-bakteriell materiale, som hjelper til å minimere lukt og fuktighet inne i skoene. Dessuten gir det ekstra demping.
 
Den FluidFit gir en personlig tilpasning til skoen. For å gjøre det mer individualistisk, og har også den personlige Heel Fit som bruker et minne skum fôr. Det er også noe å bekymre seg for å miste skoen i midten av kjøre fordi den har Heel Clutching System der en exoskeletal struktur brukes til å pakke inn hælen.
 
I tillegg vil du også føle deg mer komfortabel med denne skoen på grunn av Discrete maljer, som blir kvitt blonder spenning. Mens du kjører, er det veldig viktig at du føler deg komfortabel. Og selvfølgelig, med den øvre, er det Strobel Siste som er festet til Solyte 45 Foam, som kan gi en myk og behagelig følelse og forbedret demping.
 
Teknisk Byggingen av Asics Joggesko Gel Nimbus
 
Når man snakker om de store teknologier som brukes for sko konstruksjon, blir Asics Joggesko Gel Nimbus en av de beste skoene å vurdere. Denne skoen er bygd opp av en rekke teknologier for å skape en utrolig løpesko som har stor mellomsåle ytelse, samt demping og støtte. Denne skoen har en veldig god demping system og øvre konstruksjon som i utgangspunktet tilpasser seg foten din, og gir deg en mer komfortabel tur.
 
Blant teknologiene som brukes i Asics Joggesko Gel Nimbus er den personlige Heel Fit konstruksjon. Dette låser ned foten for en mye bedre støtte og demping. Denne funksjonen gjør det mulig å bli kvitt ankelskader under kjøringen. Bruken av minne skum i hælen gir mer holdbare og sikret løp. Den Heel Clutching System er også gjort tilgjengelig slik at du vil ha mer støtte i hælen delen. Kombinasjonen av Personal Heel Fit og tviholder System er godt designet for å maksimere beskyttelse i hælen delen under landing og takeoff.
 
Lightweight Forsterket Vamp legger mer holdbarhet samt en sømløs følelse for din fot. Også, for å ha mer føttene beskyttelse og komfort, trenger du full lengde SpEVA 45 Varig. Den SpEVA varig er kjent for å være hard og slitesterk som er grunnen til at det er perfekt for føttene beskyttelse.
 
Et annet viktig trekk ved denne skoen er Impact Guidance System som gir en flott kombinasjon av komponentene i skoen, noe som gir en mye bedre total ytelse og koordinering. Tilgjengeligheten av ComforDry Sockliner er også nyttig og effektiv i å gi anti-mikrobielle egenskaper inne i foten fordi foten helse er svært viktig også. Denne sokken liner vil sørge for at du vil ha tørrere, kjøligere og mer behagelig miljø inne i skoen.
 
Når det kommer til det nye snøring system for Asics Joggesko Gel Nimbus, den diskrete Eyelets er svært nyttig å gi en svært tilpasses passform og spenning. Dette gjør at brukeren kan justere nivået av komfort de ønsker i den øvre sko delen.
 
For mellomsåle, gir ekstra veiledningslinjer mer fleksibilitet og gangart effektivitet. Disse er faktisk vertikale riller som styrer sko for en jevnere og mer naturlig overgang for løpeturen. Reflekterende detaljer er svært nyttig tillegg til å holde deg synlig selv når du er i miljø med lite lys. Solyte mellomsåle er et lett mellomsåle materiale som gir mer demping evner og holdbarhet for mellomsåle delen av skoen. Denne mellomsåle materialet er lettere enn de andre EVA og SpEVA materialer som brukes på andre Asics Joggesko sko.
 
Kjønn Spesifikk Demping er funnet i forfoten av mellomsåle. Hva dette systemet gjør er at, det gir en mye mykere demping for forfoten, særlig for kvinner, slik at de vil ha en mykere følelse i forfoten.
 
Asics Joggesko Høy slitestyrke yttersåle materialet tar seg av yttersåle del av skoen. Dette er et meget slitesterkt materiale som gjør skoen i stand til å tåle alle typer terreng for løpeturen.
 
Tilbud og rabatter
 
Det er mange mennesker som velger å ikke kjøpe Asics Joggesko Gel Nimbus fordi de synes det er dyrt. Det vil være tungt for dem å bruke en stor sum penger for sin lidenskap. På grunn av dette, det er faktisk kjøpe og nettbutikker som selger denne skoen til en mye lavere pris. Dette er absolutt gode nyheter for dem som ikke har råd til den opprinnelige prisen på denne skoen.
 
Menn og kvinner Asics Joggesko Gel Nimbus
 
hælen demping
 
Når det kommer til hælen demping av Asics Joggesko Gel Nimbus, er det vurdert 7 av 10 for mennenes versjon og en perfekt 10 for kvinnenes versjon. Dette betyr bare at denne skoen er virkelig pålitelig med hælen demping. Du bør sørge for at det er nok demping i hælen for at du beskytte den mot rusk på bakken.
 
forfoten
 
Både menn og kvinners versjoner er rangert 9 av 10 for forfoten.? Akkurat som hælen på Asics Joggesko Gel Nimbus, det er også god demping i forfoten. Forfoten må også være beskyttet for å sikre en løpeopplevelse som er fri fra smerte og ubehag.
 
stivhet
 
For stivheten i  Gel Nimbus, er det vurdert 10 av 10 for både menn og kvinners versjoner. Dette betyr at skoen er virkelig stiv; dermed vil du være i stand til å bevege føttene så mye bedre. Å ha en stiv sko faktisk vil gi beskyttelse til foten din mens du kjører.
 
stabilitet
 
Med stabiliteten i Asics Joggesko Gel Nimbus, blir det vurdert tre av 10. Dette betyr at denne skoen ikke har så mange funksjoner stabilitet. Denne skoen har ikke god stabilitet, noe som betyr at du må være forsiktig i orden for deg å bli kvitt fare.
 
Lignende løpesko
 
Blant de tilsvar joggesko for Asics Joggesko Gel Nimbus er Brooks Glycerin, Puma Faas 1000 og Asics Joggesko Gel Cumulus. Den støtdempende nivå av disse skoene er sammenlignbar med den Asics Joggesko Gel Nimbus. Å velge den rette for deg, avhenger av dine preferanser.
 
Brooks Glycerin gir en imponerende mengde av hælen og forfoten. Faktisk har det en bedre hælen demping enn Nimbus. Imidlertid er denne skoen ganske tyngre, men mykere enn Asics Joggesko Gel Nimbus. Når det kommer til funksjoner stabilitet og støtte, de gir samme grad av støtte som du trenger. Dette godt polstret sko er designet for løpere som har normale og høye buer.
 
Puma Faas 1000 er også et godt alternativ når du er ute for godt polstrede veien joggesko. Den utrolige hælen og forfoten er svært viktig i å forbedre ytelsen og komfort nivå følt av de fleste løpere som bruker denne skoen. En vesentlig fordel med Puma Faas 1000 i løpet av Asics Joggesko Gel Nimbus er at denne skoen er mye lettere. I utgangspunktet er dette laget for å ha en svært komfortabel å kjøre opplevelse, slik at en bedre og jevnere løp. På grunn av de høye demping funksjonene i denne skoen, har det blitt mye stivere enn forventet. Stabiliteten i denne skoen er ganske lav i forhold til Asics Joggesko Gel Nimbus og Brooks Glycerin.
 
Til slutt, er det Asics Joggesko Gel Cumulus annen utestående sko fra Asics Joggesko line-up. Dette er et nært familie til Asics Joggesko Gel Nimbus. En av forskjellene er at Cumulus er lettere og mye mykere enn Nimbus. Når det kommer til forfot og hæl demping, Asics Joggesko Gel Cumulus gir en liten mengde av disse viktige fots deler. Med lettere funksjonene i denne skoen, blir det egnet for høy kjørelengde kjøre med rikelig mengde demping for støtte, komfort og pusteevne. Denne skoen har vært en av de beste sko designet for langturer, og dette har tjent mye favoriserer for sine brukere.
 
oppsummering
 
Asics Joggesko Gel Nimbus er en av de joggesko som du kan stole på hvis du vil ha komfort, god passform, demping og holdbarhet. Denne skoen har mange funksjoner som vil definitivt gi en mye bedre løpsopplevelse til deg.
 
På grunn av de bemerkelsesverdige funksjonene i denne skoen, er det mange løpere som har nytte, og har til og med forbedret sine resultater i løping. I å velge riktig sko for deg, er det svært viktig at du ser etter en som kan hjelpe deg å bli en bedre løper. Hvis du baserer bare din dom på det fysiske utseende, vil det ikke være en stor hjelp i det hele tatt.
 
Før du får en løpesko, må du vite visse ting som du trenger. Hver løper har ulike behov, og så mye som mulig, bør disse behovene ivaretas. For å vite mer om joggesko, kan du be om hjelp fra en profesjonell trener, slik at de kan veilede deg på skoene som er aktuelle for deg å bruke. Dette er nødvendig for å sikre komfort, støtte, holdbarhet, demping og andre viktige fordeler.

 

阅读(155) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~