Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51048
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:59:37

 Det har gått en stund siden jeg har anmeldt et par stien sko selv. Historisk har jeg stort sett vært en road runner, med stier som utgjør bare en liten del av min totale kjørelengde. Men i år har jeg gjort en innsats for å få av veien litt oftere, og så langt nesten alle mine trail miles, inkludert en 10 mil lange rittet, har blitt kjørt i Salomon Sense Pro.

 
 sendte meg et par den forstand Pro flere måneder siden (Disclosure: disse var medieprøver tilbys gratis for vurdering formål), og mitt første inntrykk ved å prøve dem på var at de var for stram. Jeg kom veldig nær å sende dem tilbake. Men, skoene så stor, og jeg desperat ønsket å kjøre i dem. Jeg vil også aldri prøvd en Salomon sko før, og ønsket å se hva merket hadde tilbudet.
 
Jeg prøvde å bytte en tynnere innersåle i Sense Pros og som skapte nok plass til å gjøre dem slitesterk. Etter et par innhopp de brøt inn pent og jeg var i stand til å sette den opprinnelige innersåle tilbake igjen. Jeg er virkelig glad for at jeg holdt dem siden Sense Pro har raskt blitt en av mine favoritt sko. Faktisk kan det være skoen som har vært på føttene mine mer enn noen andre så langt i år (kombinert løping og tilfeldig bruk). Hva mer, sannsynligvis 3/4 av mine 50 eller så miles i dem har vært på stier, så jeg har faktisk vært i stand til å sette dem på prøve på overflatene de ble laget for å takle.

La oss starte med spesifikasjoner (via Running Warehouse)
Vekt: 9.2oz i menns størrelse 9
Stable Høyde: 22mm hæl; 17mm forfot

Fit og Feel
Den enkleste måten jeg kan beskrive Sense Pro er at det føles som en racing flat bygget for stier. Det er en lav-profil sko som passer svært tett, men for noen grunn passform som fungerer for meg og føles ikke sammentrekkende. Jeg tror grunnen er at Salomon har squared off toebox akkurat nok slik at den ikke presse tærne sammen. Hvis du har brede føtter disse vil trolig ikke fungerer for deg - nærmeste sammenligninger jeg kunne gjøre for anfall ville være kanskje den Saucony A5, Pearl Izumi N0, eller Adidas Adios Boost. Hvis du liker følelsen låst inn i en sti sko, kan disse være perfekt.
 
Selv om Sense Pro er ikke ultralett, det er lys nok til at det stillbilder føles rask. Det kan ha noe å gjøre med det passer å være minner om en flat, og jeg ble faktisk overrasket da jeg veide min pair i på 9.6 oz. Jeg ville ha gjettet mer i 7-8 oz rekkevidde.
 
En kommentar om dimensjonering -  sendte meg en størrelse 9.5. Dette kan være den første skoen jeg noensinne har slitt i den størrelsen som jeg er nesten alltid en størrelse 10 eller 10.5 i andre sko. Imidlertid ikke passer ser ut til å være rett på meg, så jeg mistenker at de sendte meg en halv størrelse ned siden skoen kjører en litt stor.
Øvre
Den øverste av Sense Pro er svært lik (men ikke identiske) til den av Salomon S-Lab Sense Ultra 3 (som jeg nylig kjøpte siden jeg liker Sense Pro så mye). Den har en fleksibel tå støtfanger, og massevis av sveisede overlegg for støtte. Jeg liker det faktum at overlegg strekker seg langs krysset mellom sålen og øvre danner en rand - for et innlegg om viktigheten av randing i en sti sko lese dette. Den øvre har en følelse av kvalitet til det - dette er et meget godt utformet sko. Jeg har ikke merket noen delaminering av overlegg eller uvanlig øvre slitasje etter 50 miles i dem.
 
The Sense Pro er den første skoen jeg har kjørt i som har farts lisser. Jeg har kommet til å like dem mye, men de presentere noen utfordringer siden lissene er litt lang. Salomon har bygget en liten lomme i toppen av tungen, som du kan brette den slakk, men jeg har funnet ut at en litt utfordrende å få tilgang til (heller, jeg er lat og ikke har tatt seg tid til å rote med lomme ). Jeg har rett og slett gjemt slakk under lissene og det ser ut til å ha fungert bra. Hastigheten snøring gjør det enkelt å ta skoene av og på, og jeg kan holde dem løs når jeg bruker skoene tilfeldig.
 
Tungen på Sense Pro er festet internt til fotsengen begge sider for å klem foten og holder rusk ut - Salomon kaller dette Endofit. Jeg la merke til at stien grus har en tendens til å hope seg opp mellom Endofit ermet og den øvre av skoen og må ristes ut på anledningen.
 
Sole
Den eneste av  Sense Pro er 5mm slipp, og har en fast føler for det (det er tydeligvis det samme såle som finnes på Sense Mantra). Det føles perfekt for å kjøre fort på stier, og jeg har selv likte kjører på veiene i dem. Sistnevnte er litt av en overraskelse for meg siden jeg ikke vanligvis liker fastere sko på veier med mindre de er veldig minimal.
 
Yttersålen er full dekning gummi, og ørene er små, men grippy. Dette er ikke en mud sko, men jeg har ikke hatt problemer med trekkraft enn andre varierte trail overflater. 10 mil sti løp jeg kjørte i dem var på en våt, kald dag og stien var teknisk med mange switchbacks, soggy blad deksel, røtter og våte steiner. Trekkraft var utmerket. Jeg kjørte på de samme stiene igjen på mandag, og nok en gang hadde ingen problemer med trekkraft. Jeg traff noen flekker av våt gjørme, og skoene drenert ganske raskt etter å bli nedsenket.
 
The Sense Pro har en rockeplate som strekker seg tilbake gjennom midfoot. Beskyttelse er utmerket, og har hatt noen problemer kjører over røtter eller spisse granitt steiner i dem.
 

ytelse

Som nevnt i begynnelsen av innlegget, har jeg kjørt ca 50 miles i den forstand Pros enn variert underlag, inkludert en 10 mil sti rase. De har jobbet utrolig godt for alt jeg har kastet på dem (med unntak av gjørme).

2015-02-25 13.09.26I likte Sense Pro så mye at jeg bestemte meg for å kjøpe et par av Sense 3 Ultras også, om ikke av annen grunn enn å finne ut hvordan skoene forskjellig. Jeg har ennå ikke kjøre i Sense 3 Ultra, bare slitt dem litt rundt og gjorde en 4 mil tur i dem.

  er ganske lik, ulik hovedsakelig i vekt (Sense 3 Ultra er ca 1,5 oz lysere), stabelhøyde (Sense Ultra dråper 3mm fra hæl og forfot høyder), og pris (Ultra koster $ 30 mer). The Sense Ultra føles også bare en smule snugger, har en tynnere innersåle, er mindre polstret rundt ankelen krage og blonder radene mer allment skilt - se bilde til venstre.

En ting å merke seg er at selv om jeg bærer en 9,5 i Sense Pro, jeg bestilte en 10 i Sense 3 Ultra. Jeg tror dette var den riktige samtalen.
 

Konklusjon

Hvis du leter etter en lav profil, tettsittende trail sko som vil håndtere de fleste trail forhold, er den Salomon Sense Pro et godt valg. Det er en sko som kommer til å fortsette å få mye bruk fra meg, og jeg vil gå så langt som å si at det er en av de beste trail sko jeg har prøvd, en all-around vinner!

 Sense Pro er tilgjengelig for kjøp på Running Warehouse, Zappos (for tiden på salg), og Amazon. Utenfor USA kan det kjøpes direkte fra Salomon, eller på Millett Sports i UK. Kjøpene gjøres via disse linkene bidra til å støtte produksjonen av anmeldelser som dette - takk!

For en annen ta på Salomon Sense Pro, sjekk ut denne videoen gjennomgang av Ginger Runner.

 
 
 
 

 

阅读(227) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~