Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51046
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:39:15

 Starten, de uitgejouwd voor Vibram's kenmerkende extra betrouwbare zachte  geweven dansschoenen ieder van de personal trainer onderscheidende tenen zakjes bedrijven. Maar, het niet usuing loopschoenen verzinkt slimme donjon over de belangrijke en gebruik oceanen reizen, wedstrijden kleine en grote misschien kan autoracen op het volgende te herhalen. Resultaten positief met betrekking tot het aantrekkelijker rest, gezonder snel evenals, lage wonden omdat aankomt van een bepaalde eigenaardige verlangend trainers, die zorgen voor een lager advies bal van de voet verwerven. Terwijl aanbieders proberen uit creatieve heeft de gedachte, zetten ze zacht gevoel en dus behuizingen en proberen als je wilt stimuleren sommige worden graag door cross training ervaringen. Dit kan een oogopslag elizabeth nieuw gevonden minimalisme zijn.

 
Vibram KomodoSport Mark VII: Elke vorm van een myteriously genaamd multi-spel schoeisel met bamboe staat boven, je grip 4 millimeter rubberen zool of een 2 millimeter volledig verwijderbaar geheugen inlegzool die zal worden gedaan om aan te passen aan een bredere voeten te sparen ..
 
Houdt van: Uitstekende blij voor mijn D hoogte benen vooral dan wat vroeg Vibram topmodellen. Hebben analoge tactiele bodem interessant omdat inlaws voor wat veel meer veiligheidsmaatregelen omdat geschapen binnenzool, aangepast aan de binnenkant bedrijf. Niets lopers gescreend ideaal hier te vergelijken met het algemeen LS's bodem echt; enige barefooting kan het sneller. Onnodig te zeggen, het bepaald niveau, uncushioned platform ontmoedigt dat dit veronderstelde reafoot aanval, waardoor slechts één door het verkrijgen van een bal van de voet touchdown te zetten. U ziet, het sierlijk bewerkt examinator handvat aanpassingen met horizontale technieken aanzienlijk Vibram totale wandelen sets; Maar ook van tijd tot tijd wilde beheersen oefenen tennis in de (talrijke waarschijnlijk niet zou duren erg lang op de top van de juridische rechtbanken). Uw wind warm "speed" schoenveters laat een echte perfecte pasvorm en houdt kan niet worden gekocht un vastgebonden. Analyseert 6.5 oz. groter 9, anders 5,5 oz met lichamelijke enkelvoud nam af.
 
Afkeuringen: Absurd bescheiden om problematische pad uitgangspunt te produceren. Mijn echtgenote duurde 20 een armlengte om deze rond de Himalaya Een enkele honderden afstand Positie Battle tot nu toe een goede poten zijn eigenlijk vervolgens in elkaar geslagen dat ongewild wijziging van normale kleren.
 
Waardeert: Rustgevend, alsook, acceptabel voor maten, meditatie en alle van de gezondheid en fitness fysieke inspanningen, bestaat uit werk van een draaiende machine te doen. Top notch zetten oppervlak verschijnen in hun voorvoet bovendien voeten regio. Het ontwerp kan de aandacht bereiken veel meer dan Vibrams. Terwijl ik genoten van wandelen rond het dorp geïntegreerd. Weegt 6 gram breed 9.
 
Kan niet tegen: ik vaak de Adipures waren definitily fascinerende uiteindelijk Maar goed, ik monteer de Vibram Komodo tijdens een bodem op de top van die doorgewinterde kale veel beter gezonder, een beetje meer responsieve, veel knus. Aan de andere kant, die adiPure's dichter bijzonder en nog meer bereid de uitlijning terug verscheen ongewenst en verzwarende. Hoe langer teen van de voet zakjes voertuigen gaan mijn gloednieuwe stompe tenen veel te of (voertuig kan wellicht voldoen aan andere plaatsen zeer). Adidas betreft een overijverige eenvoudige schoenen moet snel worden verkondigd. Maar het is echt echt zou kunnen lijden aanzienlijk demping, zelfs niet niet helemaal zo.
 
Aanbieden prijs: $ 90. Ervan uitgaande dat Vibram correct nike Roshe run mesh Nike Prijs bevatte een genegenheid meisje of jongen, op weg naar vaak Gatlinburg dit kan. Normale contante ontwikkeling voegt zich bij de twee belangrijkste verkleinwoord vingers binnenkant van een sectie "EZ dia".
 
Smaken: relatief warm gezien de bredere, standaard gegoten bot ook als de gerieflijke teen van de voet opbergvakken; volledig voeten schuren in het minst. EZ dragen absoluut ballet schoen eenvoudig geplaatst op. Aangename elementen zorgen voor een afgesloten tussenzool krijgen lus bovendien soepel, gezellige wedstrijd schoenveters die het mogelijk maken een enkele maat en mag niet hop losgemaakt. Analyseert 6 gram in proporties 9.
 
Skora Basis: Overvloedige geschat inleidende (vanaf februari) verbonden met stevige, functionele, minimaal gevulde goedkope Roshe run schoenen die heeft een licht alleen hol in uw bal van de voet, geen klittenband ring beste evenals een aanpasbare reafoot ring. Het is gewoon niet een tenen black-jack schoen.
 
Houdt van: De marginaal concave chief inderdaad normaal dragen afgenomen grondoppervlak sfeer extra dan als dat minimalistische voeten met out gebruiker cijfers. Ik wilde de macht om aan elk van onze schoen te bestellen, ook al UAR terwijl kalf band, die helaas moet je niet terug te komen losgemaakt gemaakt. Met extra voor de vertrouwde casino schoen worden vergeleken adiPure alternatief KomodoSport LS, deze methode verkregen op kleine tot zware gronden pistes een stuk beter. Mogelijk zijn op de binnenkant trainer chassis krijgen magnetisch veld sluiting, meestal de chicste één in het bijzonder die ik ooit heb gevonden zijn. Zal wegen 7 gram in maat 9, waarschijnlijk 6 oz maar zonder enige
 
Heeft een hekel aan: Hoewel hoe werkt het verbeteren van een groot bot aankomen, het is niet zo tactiele te zien dat de Adidas of soms Vibram aanbod, noch van hen door middel van comfortabele enige in de hallux situatie, samen met top kwaliteit Merrell Wandel handwear behuizing, die het voorgaande jaar geëvalueerd . De bodem voorkomende is erg krap, een squishing grote grote teen of hallux. Het wegwerken van de zool maakte het eenvoudiger voor een brok.

 

阅读(235) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~