Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 51085
  • 博文数量: 63
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 640
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2015-03-09 16:26
文章分类
文章存档

2015年(63)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-03-09 16:37:27

 onderwijzen en leren, toegepaste taalkunde en de sociaal-culturele context van het onderwijs. Als goed, het programma ontwikkelt thema's en onderzoekt theorieën en onderzoek met betrekking tot de praktische aspecten van het taalonderwijs en het leren in een tweede taal environment.All van het onderwijzend personeel zijn TESOL specialisten, die academische en professionele kwalificaties in TESOL samen met vele jaren van professionele experience.Applicants de TESOL aanduiding dient één van de volgende criteria voldoen: een bachelor diploma of een gelijkwaardige opleiding en ofwel een postgraduaat Engels onderwijskwalificatie of ten minste twee jaar full-time Engels taalonderwijs ervaring; ora Kuv4557 Nike Air Max 90 Mannen Loopschoen Navy / Bruin-wit-foto Blue Goedkope Online bachelor diploma in het Engels taalonderwijs of een gelijkwaardige opleiding en ten minste een jaar full-time Engels taalonderwijs experience.Master kandidaten zijn verplicht om acht eenheden van de studie te voltooien , inclusief: ten minste vier core eenheden; Andone sluitstuk eenheid; andno meer dan twee eenheden van buiten de TESOL aanwijzing. eaching geestelijke gezondheid in het lager secundair

 
Ooit afgevraagd waarom de geestelijke gezondheidszorg niet wordt onderwezen op scholen? Waarschijnlijk niet, als je van de mainstream mentaliteit. Maar de meerderheid van de bevolking wordt beïnvloed door geestesziekten.
 
Vijfentwintig procent van de mensen vertonen symptomen van verschillende psychische stoornissen op een bepaald punt in hun leven, gediagnosticeerd of niet (volgens de statistieken van het National Institute of Mental Health). Er zijn onnoemelijke familieleden, partners, vrienden, buren en collega's die te maken hebben met het niet te vergeten het effect van depressie, angst en persoonlijkheidsstoornissen in onze werkplaatsen en de gemeenschap.
 
Deze informatie is over het algemeen gewoon onderwezen in college-niveau volksgezondheid of psychologie klassen, voor degenen die misschien wel nodig hebben in één keuzevak voor het afstuderen te krijgen. Niet zou het beter zijn als we begonnen met de geestelijke gezondheidszorg onderwijs op de middelbare school?
 
Sommige kinderen zou kunnen beginnen te identificeren wat ze gaan door thuis met een zieke ouder; anderen 2015 officieel beperkte toestand Blauw oranje Nike Air Max Heren - Gratis verzending kon beginnen met een geheel nieuwe manier van formuleren als het gaat om de stress en spanning ze zullen ontmoeten gedurende het hele leven. Veel levens zou kunnen worden veranderd als jongeren uit de middelbare op begon te tekenen en symptomen te leren.
 
Er is een hele andere dimensie echter geestesziekten hoe geestelijk gezond in plaats geworden. Voorbeelden hiervan zijn:
 
Leren mindfulness technieken om stress weg te nemen en in staat om stress te herkennen triggers in onze eigen en andermans emotionele leven.
 
Integratie van nood tolerantie tactieken die verder gaan dan onze vroege disfunctionele patronen van de lagere jaren (degenen die ons beschermd tegen de pijn van A264O Dark Grey Purple -   arme familie dynamiek, maar zal dienen ons slecht later zo niet getransformeerd).
 
Leren over eigenwaarde en wat motiveert ons en anderen in de buurt van ons, dit gebruiken om relaties te begrijpen, veranderen wat we in de omgeving moeten en kunnen, en misschien beter het leven van degenen.
 
Met de juiste leiders en begeleiders, studenten ondergedompeld in gedragsproblemen probleemoplossende scenario's en de studie zal ontstaan aan de andere kant veel meer uitgerust om dergelijke dif pakken

 

阅读(139) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~