Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 6293
  • 博文数量: 5
  • 博客积分: 110
  • 博客等级: 入伍新兵
  • 技术积分: 60
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2012-01-06 16:02
文章分类
文章存档

2012年(5)

我的朋友
最近访客

分类: 项目管理

2012-02-08 09:29:15

Olika tillfällen, hur man väljer klänning brud bröllop?
Olika tillfällen, hur man väljer klänning bruden bröllopet? Valet av tips brudens klänning och ändras beroende på olika tillfällen. Med anledning av uppdraget till bruden, bröllop fotografering i samband, saluterar tillfälle, med anledning av stor glädje, se en besökare med anledning har de att uppmärksamma valet av brud brudklänning. Om bruden bröllopsklänningen  
 urval tips för att lära dig receptet.
Olika tillfällen, hur man väljer klänning bruden bröllopet? Valet av tips brudens klänning och ändras beroende på olika tillfällen. Med anledning av uppdraget till bruden, bröllop fotografering i samband, saluterar tillfälle, med anledning av stor glädje, se en besökare med anledning har de att uppmärksamma valet av brud brudklänning. Om bruden bröllopsklänningen urval tips för att lära dig receptet.



Hur man väljer brudklänning? Anledning av engagemang

I enlighet med gällande praxis, och mer engagemang från kvinnan ansvarig för beredning, engagemang middag för familj och vänner men också att kvinnans anhöriga och vänner.Tabeller behöver inte mer sofistikerade du kan, allmänhet tre till fem bord med de vanligaste.

I uppdraget, men inte nödvändiga rättsliga förfaranden, men ett sådant förbund för älskare av romantik som under livet, hur villiga par utelämnas? Tillfällen i uppdraget, 
 har brudens klänning att inte bära alltför stora enkla sofistikerade lämpligt. Färgen rosa och ljusa mjuka platser de mest applåder färg, stil och inte nytt nytt, lunch aftonklänningar och eleganta platser bättre.

Hur man väljer brudklänning? Anledning av bröllopsfotografering

Idag nya pengar satsa på bröllopsfotografering lägger förmodligen upp till en motorväg kan byggas ut. Nytt bröllop, mestadels i alternerande läge, inredning och skapa en mer elegant och lyxig atmosfär, är platsen visar färska och naturliga stil.

I allmänhet kommer bruden klänningen vara redo att visa tre olika stil. Den första är en vit brudklänning, kineser vill undvika svart och vitt, är färgerna tar ett enkelt bröllop ris eller vitt, som är i fokus för en stor klänning, den mest uppmärksamhet av bruden. Andra uppsättning servis, finns det moppning golvet i showen och en vacker dekoration, har en ljus färg ... ... Den tredje är en kreativ tjänster, många brudar gillar att bära med en kinesisk stil cheongsam eller utrustning för att göra är att ta bilder av Impatiens speciella bilder.

Hur man väljer brudklänning? Salute i samband

Salute honnör kan delas in i undervisningen, borgerlig vigsel, massa bröllop, hotell bröllop, etc., eller i en annan åtanke samma, men titta på nya och föräldrarnas val. Och på grund av olika platser, val av brudens klänning du hade bättre kostnadsperspektiv att tänka om detta.

De flesta av de vita Wedding Chapel, ett högtidligt uttryck, hotell scenen mer storslagna som bröllop, kanske vill klä lite mer ljus, Den notarie eller en middag i stil med bröllopet, desto mer privat karaktär, plocka de bitar utformad i en enkel, bekväm klädsel, mer kan visa brudens personlighet.

Hur man väljer brudklänning? Joyful tillfälle

Äktenskapet är en lycklig händelse, naturligtvis Zhaogao av
​​er familj och vänner, att dela upplysta. Naturligtvis, utöver Zhaogao syftet med familj och vänner, det här är  belöningen för bröllopet är också ett mycket hårt arbete spelarna, alltid ljus i USA, är stämningen god, mer på läckra måltider, kommer att kunna vara värd och gäster njöt själva.

Bortsett från gästerna en riktig höjdare, markera den naturliga skönheten är att se om en brud. För att möta, när banketten klänningen kommer bruden att uppbåda kraft att välja en två eller tre uppsättningar, lysande överraska publiken.

Hur man väljer brudklänning? Besökare ut i samband

Första framträdande kläder kan du välja en mer lyxig stil med smink, visa bländande sceneffekter. Tre drycker, men även utseendet på den andra klänningen, ***ig satin klänning attraktivt nära, så brudens glamorösa.

Upptagen och roligt bröllop slutligen framgångsrikt genomfört, kom till ett slut, är bruden äntligen sätta på en final av de sista att skicka kundservice, att stå i 
dörren och alla gäster farväl. Vacker klänning framför flera uppsättningar bilder av människor, kanske vill byta till en djup slut en klänning färg på klassisk kinesisk cheongsam, så graciös uttryck för en djupare uppenbarelse. Eller välj en klänning är härlig känsla inte självklart.

 

阅读(514) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~