Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 454689
  • 博文数量: 38
  • 博客积分: 764
  • 博客等级: 军士长
  • 技术积分: 485
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2010-03-09 23:22
文章分类

全部博文(38)

文章存档

2019年(1)

2018年(1)

2014年(2)

2013年(3)

2012年(23)

2011年(8)

分类: 嵌入式

2011-07-21 10:59:33

中间件是一种独立的系统软件或服务程序,分布式应用软件借助这种软件在不同的技术之间共享资源。中间件位于客户机/ 服务器的操作系统之上,管理计算机资源和网络通讯。是连接两个独立应用程序或独立系统的软件。相连接的系统,即使它们具有不同的接口,但通过中间件相互之间仍能交换信息。执行中间件的一个关键途径是信息传递。通过中间件,应用程序可以工作于多平台或 OS 环境。

Middleware is computer software that connects software components and applications. The software consists of a set of enabling services that allow multiple processes running on one or more machines to interact across a network. This technology evolved to provide for interoperability in support of the move to coherent distributed architectures, which are used most often to support and simplify complex, distributed applications. It includes web servers, transaction monitors, and messaging-and-queueing software.

中间件是一种计算机软件连接了软件部件或者应用程序。 这种软件有一组服务构成,这些服务包括允许多进程运行在一个或者多个机器上以达到在网络中互相交互的目的。

阅读(1911) | 评论(0) | 转发(0) |
0

上一篇:没有了

下一篇:Spring框架快速入门之简介

给主人留下些什么吧!~~