Chinaunix首页 | 论坛 | 博客
  • 博客访问: 44440
  • 博文数量: 141
  • 博客积分: 0
  • 博客等级: 民兵
  • 技术积分: 2060
  • 用 户 组: 普通用户
  • 注册时间: 2014-07-31 17:55
文章分类

全部博文(141)

文章存档

2015年(27)

2014年(114)

我的朋友

分类: 其他平台

2015-01-22 14:22:57

说分手总是有点残忍,不过现在也变得越来越普遍了。下面就是咖啡英语学习网站搜罗的推特上最流行的分手短信。如果是你,你会写些什么呢?

 

It’s Not You It’s Me.
不是你的问题,是我的问题。
 
I’m sure you’ve met my new girlfriend, she’s been your best friend for 8 years.
我相信你一定见过我的新女友了,她可是你八年来最好的朋友。
 
My hamster just passed away, I just need some space right now.
我养的仓鼠刚刚去世了,所以我现在需要一点空间。
 
The only thing worse than being alone, is being with you.
这世上只有一件事情比单身一人更糟糕,那就是和你在一起。
 
Have I told you lately how much I am in love with you? No? Think about it, have a great life.
我最近有没有跟你说过我有多爱你?没有吧?想想这是为什么。记得要好好活下去。
 
My new years resolution is to get an upgrade in everything. So…
我的新年计划就是一切都要重新升级,所以……
 
My husband just got back from jail.
我老公马上就要出狱了。
 
You’re not Canadian. This isn’t going to work out.
你不是加拿大人,所以一切都玩完了。
 
…So you wanna tell me about your 7 kids?
所以,你想跟我聊你的七个孩子是吗?
 
We need to talk… 
我们谈一谈吧。
阅读(42) | 评论(0) | 转发(0) |
给主人留下些什么吧!~~